kamupani_intr_bg04

tala fou

Fausia le potu e teu ai le aisa i lalo ole masini aisa

E masani lava, o le aisa e gaosia e le masini aisa e tatau ona teuina i le taimi e aloese ai mai le liusuavai.O mamanu e teu ai aisa e eseese e fa'atatau pe fa'aaoga pe fa'atau atu e le tagata fa'aoga aisa.

O masini aisa faapisinisi laiti ma nisi o lo'o fa'aogaina le aisa i taimi uma i le ao e le mana'omia le i ai o se pusaaisa i totonu o latou aisa e teu ai.Mo se faʻataʻitaʻiga, masini aisa faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina i supamaketi, ma tagata faʻaoga e le manaʻomia le faʻaogaina o le aisa i le po ae faʻaaoga le aisa i se gaioiga tumau ma taimi faʻatulagaina i le ao.

O fale gaosi aisa tetele e mana'omia le teuina o le aisa ma tu'uina atu i tagata fa'atau le lava aisa i taimi uma.E mafai ona fa'agesegese le liusuavai o le aisa.

1.O le mafiafia o le insulation o le laulau teuina aisa o 100 mm.

2.Middle Polyurethane foam, lua itu e mafai ona lanu ipu u'amea po'o ipu uamea stainless.

3. Afai e leai se compressor condenser iunite, o le vevela i totonu o le potu teu aisa e masani;pe afai e iai se pusaaisa, o le vevela i totonu o le potu teu aisa e -10 tikeri.

4.O le taimi e teu ai pusa aisa e 1-3 aso, ma e sili atu pe a fai o loʻo i ai se faiga faʻafefe.

asva (7)

O le potu teu aisa i lalo e faia i totonu ma fafo stainless steel teuina panels e tusa ai ma manaoga o tagata faatau.E le manaʻomia se faiga faʻaaisa ma o mea e mama ma tumau.

E le gata i lea, o le mafaufau i le ea ma le fesuiaiga o le vevela, na suia ai le masini aisa paʻu i se ituaiga vaeluaina.E fa'apipi'i le pakete aisa/pa'u i totonu o le fale, ma fa'apipi'i le vaega condenser compressor i fafo e fa'amautinoa ai le mālūlūina o le masini aisa.

asva (9)
asva (8)

Taimi meli: Feb-21-2024